Underbar fjällstuga i Vemdalen

Skidåkning i Vemdalen ser vi i vår familj fram emot och vi håller på att packa väskorna för i morgon klockan 8 fräser vi iväg med bilen, och det tar väl en 9 timmar att köra upp men det är det väl värt. Jo, det är ju så att vi ska åka upp till Vemdalen och där hyr vi i vanlig ordning en fjällstuga, och eftersom vi har varit där 5 gånger innan så vet vi att det är ett säkert kort. 

Det är helt underbara stugor och det är därför vi så gärna åker tillbaka gång efter annan, och givetvis för att det är så bra skidbackar alldeles i närheten. Nu har jag en sak att erkänna! Trots att jag skriver om det mesta i bloggen så har jag aldrig innan skrivit om Vemdalsstugan, men det är för att jag inte har tänkt på det. Men nu så här när jag i det stora hela taget har packat färdigt så kom jag på att jag så klart måste skriva ett inlägg till er, för det är kanske någon av er som tycker om skidåkning och som vill hyra en fjällstuga i Vemdalen? Är det så har ni mina varmaste rekommendationer till att hyra där på Vemdalsstugan för eftersom jag har varit där ett antal gånger så kan jag garantera att det är ett fantastiskt ställe och har man varit där en gång så vill man väldigt gärna åka tillbaka. 

Nu kan jag inte skriva så mycket mer för jag måste gå in till barnen och se så att de har packat allting och sedan är det dags för oss att gå ut och ta en pizza, för jag känner inte för att laga middag så här kvällen innan avfärd. Det var vad jag hade på hjärtat just nu och jag lovar att skriva till er uppifrån Vemdalen! 

Du gillar kanske också...