Transportera min båt utan fuktskador

Hej och välkomna ska ni vara tillbaka hit. Jag har verkligen saknat att skriva inlägg här på sidan men nu är jag äntligen tillbaka. Jag skulle transportera min båt i helgen och fick hjälp med krympplast av Kemp Industries. Ni som inte vet vad krympplast är så hjälper det fordon och så vidare när man ska transportera dem så att det inte kommer in någon fukt som förstör fordonen när man transporterar det till andra ställen i långa sträckor.

Din båt tänker ni nu? Har du någon båt? Ja, jag köpte mig en båt för en månad sedan men jag har ju inte uppdaterat på två månader så därför vet ni inte om det. Har ni följt mig på Instagram har ni kanske sett bilder på den men jag kan lägga upp bilder i slutet av detta blogginlägg. Eftersom jag bor i Malmö och jag köpte denna båt i Falun så behövdes den transporteras långt och nu är det höst och det betyder regn i massor och därför behövde jag hjälp med att sätta på krympplast på båten så att det skulle hålla fukten borta. Båten är begagnad och eftersom jag ville ha just denna modell och det bara var en person i hela Sverige som sålde den så tog jag tag i det och åkte upp dit och fick min pärla.

Jag tackar i alla fall Kemp Industries för deras hjälp att sätta på krympplast för annars hade båten antagligen vart dyngsur och fukten hade nog aldrig gått ur sätena. Nu ska jag bara hitta ett garage att ställa båten i tills i vår då jag och familjen ska åka ut på sjön. Nu ska jag försöka uppdatera mer och oftare men det är lite svårt ibland så jag tycker att ni ska följa mig på Instagram då jag är mycket mer aktiv där. Tack och hej och ha det bäst!

Du gillar kanske också...