101 Procent Måleri

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med att hitta en seriös målare i Mölndal med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och därför kommer jag nu skriva ett inlägg om detta. Ni är även en hel del som har uttryckt er ha en hel del problem med just detta, och därför tänkte jag nu tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till för inte så länge sedan, nämligen 101 Procent Måleri. 101 Procent Måleri är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem för att få pålitlig hjälp av personalen. Jag och min sambo har länge velat måla om i vår hall, och då vi tyvärr inte är så duktiga målare själva, kändes det bäst att få hjälp ifrån en professionell firma. Många av de företag som vi tidigare har kontaktat har tyvärr visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella. Jag blev därför väldigt glad när vi hittade just 101 Procent Måleri, då detta företag på en gång kändes väldigt pålitligt.

Personalen hos 101 Procent Måleri är otroligt kunniga inom kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag. De visade sig även vara väldigt duktiga och erfarna inom sitt yrke, vilket såklart är det absolut viktigaste hos ett företag som detta. Vi blev så nöjda med resultatet, och detta har verkligen gett ett stort lyft till vårt hem. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Kungsbacka, Mölndal, Mölnlycke eller Partille med omnejd att vända er till just 101 Procent Måleri. 

Du gillar kanske också...