Ett utkört bil-batteri

Jag kör en Volvo 740, jag har haft den i fyra år ungefär och jag är villig att satsa pengar på att det är en av de bästa bilarna som någonsin skapats. Jag älskar min bil och den har gått felfritt från dagen jag köpte den av en kompis fram tills här om dagen. Jag har märkt att tändningen varit lite slö det sista, den är inte lika effektiv som den brukar. Och i fredags när jag skulle åka till jobbet och ta finbilen så ville den inte starta, ingen aktion över huvud taget. Det var väl väntat men tråkigt när det händer, då står man där. Jag fick då ta in henne till en bilverkstad i Sollefteå, jag går alltid till samma ställe när jag behöver hjälp med bilservice. Här uppe i Norrland så finns det inte riktigt lika många alternativ som längre söderut i landet, där bilverkstäder står upp-raddade utmed gatorna. Här uppe lämnar jag alltid in bilen till Norrlands Batteriservice AB i Sollefteå. De vet vad de gör och har god hantering av bilen, de har arbetat med bilservice i deras bilverkstad under många års tid och jag kommer förbli en trogen kund. Jag tog med bilen dit med hjälp av en vän på lördagen och de åtgärdade problemet genom att byta bettleriet som då var helt slutkört efter många år under huven. Nu startar hon återigen utan problem och jag tycker om den ännu mer än tidigare.